Ο καρπός του Ινδικού mangifery-Mango αγαπήθηκε από πολλούς λάτρεις των εξωτικών φρούτων. Για τα ώριμα φρούτα είναι χαρακτηριστική σαρκώδη ζουμερά γλυκό πολτό κίτρινο χρώμα, ελαφρώς πικάντικο άρωμα. Τα ανώριμα φρούτα χαρακτηρίζονται από ξινή γεύση. Το χρώμα της φλούδας εξαρτάται από την ποικιλία, αλλά τα ώριμα φρούτα χαρακτηρίζονται πάντα από το κορεσμένο χρώμα. Περιεκτικότητα σε θερμίδες του μάνγκο, πόσο χρήσιμο είναι το φρούτο, αν είναι δυνατόν να το χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια της διατροφής,-οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις που αφιερώνονται σε αυτό το άρθρο.
Πόσες θερμίδες σε μάνγκο
Περιεκτικότητα σε θερμίδες μάνγκο 65-70 kcal έως 100, για τα φρούτα αυτή η ενεργειακή αξία δεν θεωρείται υψηλή. Για παράδειγμα, η θερμιδική αξία του πράσινου μήλου 48 kcal έως 100 g, και σταφύλια 70 kcal έως 100 g.
Στο χυμό μάνγκο θερμιδικό περιεχόμενο είναι ελαφρώς λιγότερο-57 kcal στις 100, η μεγαλύτερη ενεργειακή αξία των αποξηραμένων φρούτων-310 kcal στις 100 g.
80% του μάνγκο αποτελείται από νερό, 2%-Fiber και περίπου 14%-υδατάνθρακες. Στα ανώριμα φρούτα παρουσιάζονται με τη μορφή του αμύλου, και καθώς ωριμάζουν, μετατρέπονται σε γλυκόζη, σακχαρόζη. Είναι ζάχαρη που ο καρπός οφείλει το θερμιδικό του περιεχόμενο.
Χρήσιμες ιδιότητες του μάνγκο
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Ο καρπός της ινδικής mangifery περιέχει μια σημαντική ποσότητα βιταμινών C, a, D, E και B. η σύνθεση του εμβρύου περιλαμβάνει φώσφορο, ασβέστιο, ψευδάργυρο, μαγγάνιο, σίδηρο, πηκτίνη, κάλιο, mangustinovaja οξύ. Οφέλη από μάνγκο:
Mangustinovaja οξύ είναι ένα αντιπυρετικό, αντισπασμωδικό παράγοντα και βοηθά το σώμα να παράγει ειδικές ουσίες που αντιτάσσονται illnesscreating βακτήρια. Οι ταξιδιώτες σχεδιάζουν να επισκεφθούν τις καυτές χώρες παίρνουν μαζί τους ένα μάνγκο για να προστατευθούν από εντερικές λοιμώξεις.
Το περιεχόμενο της βιταμίνης α μάνγκο ανταγωνίζεται με τα καρότα. Η ανεπάρκεια της βιταμίνης α οδηγεί σε μειωμένη όραση, ξηρότητα του κερατοειδούς, επιδείνωση της εμφάνισης του δέρματος και μπορεί να προκαλέσει «τύφλωση κοτόπουλου».
Ο συνδυασμός της καροτίνης και της φρουκτόζης έχει ευεργετική επίδραση στο έργο των καρδιακών μυών και την αποκατάσταση των μυϊκών ιστών, έτσι ώστε οι αθλητές συχνά περιλαμβάνουν στη διατροφή τους μάνγκο.
Βιταμίνες του ομίλου β συμβάλλουν στην ομαλοποίηση του νευρικού συστήματος: αύξηση του στρες, να βοηθήσει για να απαλλαγούμε από αϋπνία, βελτίωση της διάθεσης.
Σύνθετη βιταμίνη ε, C, και αποτρέπει την ανάπτυξη των όγκων του μαστού αδένα, στομάχι, παχέος εντέρου, του προστάτη αδένα.
Χρησιμοποιείται σε ασθένειες των ούλων, για τη θεραπεία του σκορβούτου, την εξάλειψη του γαστρικού πόνου, καούρα.
Τα πράσινα φρούτα χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της δυσεντερίας, δυσκοιλιότητα, αιμορροΐδες.
Mango έχει καθαρτικό και διουρητικό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να γίνεται συχνά ένα συστατικό των προγραμμάτων καθαρισμού.
Τα τροπικά φρούτα χρησιμοποιούνται σε καλλυντικά. Μάσκες μάνγκο βοηθήσει να απαλλαγούμε από τα σπυράκια, έχουν μια αναζωογονητική επίδραση, μαλακώσει και να θρέψει το δέρμα.
Πόσες θερμίδες σε μάνγκο
Περιεκτικότητα σε θερμίδες μάνγκο 65-70 kcal έως 100, για τα φρούτα αυτή η ενεργειακή αξία δεν θεωρείται υψηλή. Για παράδειγμα, η θερμιδική αξία του πράσινου μήλου 48 kcal έως 100 g, και σταφύλια 70 kcal έως 100 g.
Στο χυμό μάνγκο θερμιδικό περιεχόμενο είναι ελαφρώς λιγότερο-57 kcal στις 100, η μεγαλύτερη ενεργειακή αξία των αποξηραμένων φρούτων-310 kcal στις 100 g.
80% του μάνγκο αποτελείται από νερό, 2%-Fiber και περίπου 14%-υδατάνθρακες. Στα ανώριμα φρούτα παρουσιάζονται με τη μορφή του αμύλου, και καθώς ωριμάζουν, μετατρέπονται σε γλυκόζη, σακχαρόζη. Είναι ζάχαρη που ο καρπός οφείλει το θερμιδικό του περιεχόμενο.
Χρήσιμες ιδιότητες του μάνγκο
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Ο καρπός της ινδικής mangifery περιέχει μια σημαντική ποσότητα βιταμινών C, a, D, E και B. η σύνθεση του εμβρύου περιλαμβάνει φώσφορο, ασβέστιο, ψευδάργυρο, μαγγάνιο, σίδηρο, πηκτίνη, κάλιο, mangustinovaja οξύ. Οφέλη από μάνγκο:
Mangustinovaja οξύ είναι ένα αντιπυρετικό, αντισπασμωδικό παράγοντα και βοηθά το σώμα να παράγει ειδικές ουσίες που αντιτάσσονται illnesscreating βακτήρια. Οι ταξιδιώτες σχεδιάζουν να επισκεφθούν τις καυτές χώρες παίρνουν μαζί τους ένα μάνγκο για να προστατευθούν από εντερικές λοιμώξεις.
Το περιεχόμενο της βιταμίνης α μάνγκο ανταγωνίζεται με τα καρότα. Η ανεπάρκεια της βιταμίνης α οδηγεί σε μειωμένη όραση, ξηρότητα του κερατοειδούς, επιδείνωση της εμφάνισης του δέρματος και μπορεί να προκαλέσει «τύφλωση κοτόπουλου».
Ο συνδυασμός της καροτίνης και της φρουκτόζης έχει ευεργετική επίδραση στο έργο των καρδιακών μυών και την αποκατάσταση των μυϊκών ιστών, έτσι ώστε οι αθλητές συχνά περιλαμβάνουν στη διατροφή τους μάνγκο.
Βιταμίνες του ομίλου β συμβάλλουν στην ομαλοποίηση του νευρικού συστήματος: αύξηση του στρες, να βοηθήσει για να απαλλαγούμε από αϋπνία, βελτίωση της διάθεσης.
Σύνθετη βιταμίνη ε, C, και αποτρέπει την ανάπτυξη των όγκων του μαστού αδένα, στομάχι, παχέος εντέρου, του προστάτη αδένα.
Χρησιμοποιείται σε ασθένειες των ούλων, για τη θεραπεία του σκορβούτου, την εξάλειψη του γαστρικού πόνου, καούρα.
Τα πράσινα φρούτα χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της δυσεντερίας, δυσκοιλιότητα, αιμορροΐδες.
Mango έχει καθαρτικό και διουρητικό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να γίνεται συχνά ένα συστατικό των προγραμμάτων καθαρισμού.
Τα τροπικά φρούτα χρησιμοποιούνται σε καλλυντικά. Μάσκες μάνγκο βοηθήσει να απαλλαγούμε από τα σπυράκια, έχουν μια αναζωογονητική επίδραση, μαλακώσει και να θρέψει το δέρμα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου